LifeStar 3 Iulie 2007 01:31
In timp ce alte vedete apeleaza la ghicitoare cu renume ca sa le prevada viitorul, cheltuind sume exorbitante, Rita Muresan prefera sa mearga pe mana ei. Pe langa ghicitul in cafea, ea are si puteri paranormale, presimtind ce urmeaza sa i se intample.

Desi s-a despartit recent de sotul sau, omul de afaceri Nelu Muresan, Rita nu regreta deloc alegerea facuta si este convinsa ca decizia pe care a luat-o ii este favorabila. in mod surprinzator, Rita a martu-risit, in emisiunea "High Life Confidential", de la B1 TV, ca nu are de gand sa apeleze la astrologi sau la ghicitori pentru previziuni, pentru ca ea insasi este inzestrata cu anumite puteri si ca, de multe ori, presimte evenimentele din viata sa. "intr-adevar, fata de altii, am anumite daruri mostenite de la bunica mea, care stia sa ghiceasca in cafea. in afara de faptul ca intotdeauna simt ce este mai bine pentru mine, am si o energie pozitiva pentru cei din jurul meu", ne-a declarat Rita.

Vrea sa-i ofere totul persoanei iubite

Momentan, creatoarea de moda este singura si prefera sa se refugieze in munca. Desi nu crede ca se va indragosti prea curand, ea spune ca atunci cand este iubita poate sa-i ofere totul persoanei respective. Rita nu exclude posibilitatea sa aiba o relatie cu un artist sau chiar cu un sportiv: "si mama mea s-a recasatorit cu un handbalist, alaturi de care este foarte fericita", a adaugat designerul.

Gest caritabil

Rita a fost impresionata de povestea Iulianei scheul (12 ani), din satul sucevean Ciocanesti, care a supravietuit dupa accidentul de masina in care sora ei si-a pierdut viata. Cum fetita nu a vazut niciodata marea, conform declaratiei aparute in Click!, Rita s-a oferit sa-i asigure un sejur la malul marii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.