LifeStar 2 Iulie 2007 02:02
Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu vor sa stabileasca un record mondial la nasit cupluri si botezat copii. La sfarsitul saptamanii, ei au indeplinit acest rol pentru a 23-a oara, dar au anuntat ca vor face o pauza pana cand Adriana va naste.

Prigoana si Bahmuteanu i-au insotit la altar pe doi buni prieteni, Ovidiu Cristian si Cristina Chiriac. "El este doctor de oase, iar ea un fel de economista", rezuma viata cuplului, in cateva cuvinte, Silviu Prigoana. Celebritatea nasilor a reusit sa perturbe predica preotului, vizibil stanjenit de camerele de luat vederi si blitz-urile aparatelor de fotografiat.

"Cunoscutii si popularii Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu", a prezentat, cu originalitate, nasii, parintele de la Manastirea Casin. Nu au lipsit de la eveniment cei doi baieti ai lui Prigoana, Honorius si Silvius. Cersetorii din fata bisericii si-au unit fortele, au facut o manifestatie spontana si au reusit sa intarzie plecarea alaiului spre restaurant cu strigatul: "Prigoana presedinte". Pentru a-i potoli, Silviu Prigoana a aruncat cu darnicie in stanga si in dreapta bancnote cu chipul lui Caragiale, de o suta de lei noi.

Invitatii s-au mutat apoi la restaurantul Bamboo, unde au cantat Pepe, Fuego si taraful din Clejani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.