LifeStar 2 Iulie 2007 01:56
Romanca, intrata in cercul VIP-urilor de peste Ocean, se plange de petrecerile galagioase pe care le organizeaza vedeta americana
Desi vedeta in propria-i tara, Monica Barladeanu a ales fara ezitare, atunci cand i s-a oferit ocazia, sa plece peste Ocean, pentru a face cariera in actorie, si nu oriunde, ci tocmai la Hollywood, in cetatea filmului. La 29 de ani, romanca, ghidata de fostul agent al lui Di Caprio, Darryl Marshak, a jucat in mai multe product ii americane, alaturi de actori celebri, si a calcat de doua ori pe covorul rosu de la Cannes. Profesional, tanara plecata din Iasi sa cucereasca America se poate declara o femeie realizata. Material, o duce la fel de bine. In prezent, ea locuieste intr-o luxoasa vila, in West Hollywood, pe King�s Road, aleasa de iubitul sau, Bobby Paunescu. Monica are vecini celebri, unul dintre acestia fiind chiar Paris Hilton, recent eliberata din inchisoare dupa ce a fost arestata ca a condus sub infleunta alcoolului.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.