Daca la inceputul anului Oana Zavoranu anunta cu surle si trambite ca se apuca de cantat, iata ca vedeta s-a tinut de cuvant.

Ea si-a lansat aseara, intr-un club din Bucuresti, albumul de debut "Mai buna ca niciodata". Cu un look nou, Oana si-a dorit sa fie o aparitie exotica pe perioada verii. Coditele impletite, stil afro, au cos-tat mai mult de 1.000 de euro.

Pentru a evita situatia neplacuta cu care s-a confruntat in trecut, vedeta postului Romantica a cerut stilistilor sa ii stranga parul cu elastice flexibile, evitand, astfel, ruperea firului de par. Coafura noua pe care o afiseaza Oana e si pe placul lui Pepe, care a incurajat-o pe sotia sa sa abordeze stilul afro. Consiliera de imagine a lui Vadim Tudor nu are de ce sa se ingrijoreze din cauza comentariilor colegilor sai politicieni, pentru ca nu este obligata sa vina la sedintele PRM.

Nonconformista Oana si-a etalat look-ul exotic miercuri seara, in cadrul emisiunii "Agentul VIP" de la Antena 2. Ea sustine ca Pepe, sotul ei, este foarte incantat de noua ei infatisare, considerand-o mult mai sexy


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.