Idila verii, cea dintre Elena Basescu, mezina presedintelui Romaniei, si Andrei Hrebenciuc, fiul unuia dintre cei mai importanti lideri ai PSD, a fost larg comentata in momentul in care cei doi tineri nu si-au mai ascuns relatia. Ce spun astrele de relatia lor? Conform astrologilor, pe cei doi ii uneste, printre altele, dragostea pentru bani.

Elena Basescu este nascuta in 24 aprilie, a implinit anul acesta 24 de ani si este zodia Taur. Andrei Hrebenciuc si-a serbat miercuri, pe 27 iunie, cei 23 de ani si potrivit zodiacului este Rac. Taurul si Racul au multe in comun: ambii pretuiesc siguranta mai mult decat orice, au tendinta de a se atasa de camin. Specialistii in astrologie spun ca un cuplu format dintr-un Taur si un Rac isi doreste avere, adica tot ce implica o viata confortabila. Singura problema apare atunci cand Taurul (Elena) insista sa faca lucrurile in felul lui, iar Racul (Andrei) nu vrea si devine imbufnat. Elena trebuie sa inteleaga ca Andrei este o persoana sensibila, iar Andrei, la randul lui, trebuie sa fie cinstit.

Amandoi iubesc banii

Andrei are Soarele in Rac si Luna in Gemeni. Cele cinci planete din semne de apa ii "coloreaza" personalitatea cu o senzualitate aparte, cu mult sentimentalism si tensiuni constructive. Cel mai important domeniu va fi cel financiar. Se va casatori cu o persoana prospera. Elena are Soarele in Taur si Luna in Fecioara. Cu patru planete in semne de pamant, va fi intreaga viata foarte incapatanata, pragmatica. Relatiile sentimentale vor fi marcate de critici exagerate ori de lipsa de comunicare. Pe cei doi nativi ii apropie aceeasi conceptie de viata, dragostea de prosperitate si bani si o prietenie
deosebita.

Cum poate sa-l atraga Elena pe Andrei?

Daca vrea sa il atraga si sa-l pastreze pe barbatul Rac, Elena trebuie sa fie rezervata, misterioasa si echilibrata. in nici un caz nu trebuie sa se napusteasca in viata lui, caci acest lucru il va speria iremediabil. Potrivit caracteristicilor zodiacale, Andrei Hrebenciuc este suspicios si ii este greu sa se increada in oameni. Totusi, adora romantismul si, cu cateva declaratii de dragoste, cadouri si lacrimi, Elena Basescu il poate considera pe Andrei Hrebenciuc cucerit.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.