In ultima perioada, printul tiganilor, Leo de la Strehaia, si-a descoperit o noua latura a personalitatii sale: cea de psihanalist.
"Totul a inceput, marturiseste Leo, de cind m-am despartit de fosta mea iubita. Atunci m-am decis ca vreau sa inteleg cit mai bine ce se petrece in mintea unei femei". Hotarit din cale-afara, Leo si-a angajat un psiholog personal. Si nu oricare psiholog, ci chiar pe unul dintre cei mai in voga in acest moment, Mirela Zivari, specialist care face parte din echipa dr. Andrei, realizatorul emisiunii "9595". Inca de la primele "sedinte", printul tiganilor s-a aratat foarte multumit de "lectiile" primite de la doamna psiholog si sustine ca a reusit sa "prinda" cite ceva din misterele atit de mult discutate ale femeii.

Cit scoate Leo de la Strehaia din buzunar pentru o lectie de suflet, nu se stie, dar, tinind cont de faptul ca omul de afaceri nu se uita la bani atunci cind in joc e viitorul sau amoros, ne putem imagina singuri. Mai mult de atit, dupa terminarea lectiilor, printul tiganilor vrea sa urmeze chiar o facultate de specialitate. El si-a achizitionat deja manualele de care are nevoie pentru sustinerea examenului si s-a apucat de invatat. La scurt timp dupa ce se despartise de "femeia vietii", Leo spunea ca vrea sa stea o perioada linistit si sa lase uitarii sexul frumos. Dar Cupidon nu l-a lasat in pace nici de data aceasta. "Raza de soare" care i-a aparut in viata este o femeie cu trasaturi orientale, dar de data aceasta Leo nu vrea sa spuna despre ea decit atit: "Acum va trebui sa ma merite. Sper sa nu mai gresesc nici eu si sa fim fericiti".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.