Daca in cazul debutantilor si artistilor ce nu mai sint la prima tinerete veniturile nu se ridica la sume astronomice, exista si cazuri cind anumiti solisti cistiga imens.

Este si cazul Andreei Banica (Blondy), care ia pe un spectacol intre 2.000 si 5.000 de euro. Blonda nici nu se deplaseaza in tara, la concerte, daca nu i se da suma ceruta. De cele mai multe ori, organizatorii scot banii din buzunar din dorinta de a o avea pe afis. Exista cazuri cind vedeta a cerut si mai mult si, culmea, i s-a dat. Se intimpla sa fie solicitata de mai multi organizatori in acelasi timp si alege cea mai buna varianta. Vinovati sint, credem noi, cei care platesc acesti bani pentru prestatia vedetei, care daca va mai continua asa, va ajunge sa cistige mai mult ca Holograf, Iris si alte trupe consacrate din Romania. Nu de alta, dar cintareata are si pretentii in ceea ce priveste cazarea, mesele si conditiile de spectacol. Lucru normal, am spune noi, pentru un artist care se respecta, insa, de multe ori nu cinta live, ci face un play-back de toata frumusetea. Dar ce mai conteaza, cind toata lumea e in delir, uitindu-se doar la sinii si picioarele ei si nu la modul in care interpreteaza o piesa. Dansatoarele sint platite separat, la fel si Lucian Mitrea, care ii este iubit si impresar. Blonda a ajuns sa aiba mai multe case in Bucuresti si in tara. Ultima fita in materie de locuinta este un apartament de lux in Eforie Nord, care a costat peste 200.000 de euro si pe care si l-a achizitionat de curind. Ca sa nu mai spunem ca in Bucuresti detine doua apartamente, unul in zona Dorobanti, care se ridica la o suma exorbitanta, iar Andreea a scos banii si a platit cash. Isi satisface orice capriciu, isi cumpara numai toale de lux, la fel si masini si este considerata printre cele mai bogate soliste de pe plaiurile mioritice. Se intimpla sa aiba spectacole aproape in fiecare zi a saptaminii, asa ca va imaginati citi bani aduna. Chiar daca s-a certat de mai multe ori, in vazul tuturor, la diverse evenimente, cu Lucian, inca nu a renuntat la el. Motivul ar putea fi unul simplu: banii pe care ii au de impartit, dar si casele si masinile.

Alaturi de Ionut Dolanescu face parte dintre cei mai bogati artisti

S-a vehiculat, la un moment dat, ca Andreea ar avea o relatie cu Ionut Dolanescu, partenerul ei dintr-o emisiune de la Romantica TV. Exista persoane ce cred ca intre ei e mai mult decit o simpla relatie de amicitie. Ramine de vazut daca vor deveni, intr-adevar, iubiti. Sa nu uitam ca si de la televiziunea sus-amintita Andreea cistiga destui bani. Si colega sa, Julia, de la Essentza, ia cam 1.000-2.000 de euro pe spectacol, insa nu se ridica la nivelul Andreei. Cel care o egaleaza ca profituri este Ionut Dolanescu, care a reusit la anumite spectacole sa obtina si 6.000 de euro, insa cota lui obisnuita de piata este de 3.000 de euro. Cum nuntile, cumetriile si botezurile sint numeroase, este clar cit poate obtine cintaretul de folclor. Sa nu uitam ca are o casa de vis in Florida, pe care vrea s-o vinda. Si in Bucuresti are o locuinta de lux, la fel si masini fitoase, asa ca isi poate permite usor sa dea gata o femeie. De curind, si-a parasit si sotia, se aude, prin tirg, ca ar fi avut o idila cu o alta domnisoara, insa, cum lucreaza in fiecare zi cu Andreea, iar gesturile dintre ei sint destul de tandre, nu ar fi exclus ca un nou cuplu sa se nasca in showbizul romanesc. E usor de imaginat la cit s-ar putea ridica veniturile celor doi, puse la un loc. Noi intelegem ca nu le lipseste talentul, dar parca,totusi, cistiga banii prea usor. Sint multe valori in tara asta care traiesc din salarii minime pe economie si nici nu viseaza sa ajunga sa obtina intr-un an cit cei doi intr-un singur spectacol. Andreea merge deseori la shopping in tara si in strainatate si se intoarce cu geamantanele pline. E cert ca este o femeie norocoasa si are lipici la bani, eclipsindu-le pe alte doamne din muzica, care nu ajung sa fie atit de bogate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.