Mari iubitori de animale, sotii Columbeanu au primit cu bucurie poneiul adus la Izvorani de Edi Ursescu, fostul sot al creatoarei de moda Ingrid Vlasov. "A fost un cadou inedit pentru Irina si o surpriza deosebit de placuta pentru noi. Este rasfatat de toata lumea, iar fetita mea rade de fiecare data cand il vede. Asteptam momentul in care Irina va fi destul de mare ca sa-l calareasca prin curte si sa se bucure cu adevarat de el", ne-a declarat miliardarul.

Pentru ca a venit pe neasteptate in regatul Columbeanu, poneiul a fost tinut la inceput in curtea lui Cezar, cainele samoyede al familiei.

Calutul nu a fost inca botezat

Convietuirea alaturi de Cezar nu a durat insa mult, iar frumosul exemplar are acum propriul adapost, in curtea de la Izvorani. Nici meniul nu este unul obisnuit, morcovii si napolitanele fiind delicatesele pentru care calutul renunta oricand la banalul nutret. "E o mare figura. Devoreaza ca un hraparet napolitanele pe care i le da Monica. La inceput i le-am oferit din joaca, ne asteptam sa faca mofturi, dar se pare ca este mare amator de dulciuri", ne-a povestit Irinel. Regimul hipercaloric "prescris" de sotii Columbeanu nu a ramas insa fara rezultate, poneiul luand in greutate peste cinci kilograme. Animalutul nu are inca un nume, fiind alintat in toate felurile de Irinel si Monica.

Nu are timp de concediu

Extrem de ocupat cu fabrica de ciment de la Targu Carbunesti, dar si cu restul afacerilor, Irinel Columbeanu ne-a declarat ca si-a luat gandul de la concediu in aceasta vara. Omul de afaceri se relaxeaza insa ori de cate ori are ocazia pe iahtul personal, alaturi de Monica si micuta Irina, in varsta de cinci luni.