Sexoasa Andreea Banica se numara printre cele mai apreciate soliste de la noi. Desi percepe un tarif destul de piperat la cintari, blonda nu duce lipsa de oferte muzicale.
Fie ca este vorba de nunti, botezuri, petreceri private sau cintari in aer liber, Banica isi onoreaza constiincioasa contractele. "Nu fac diferenta intre oameni sau preturi. Nu am nicio problema." - ne-a spus Andreea. Cintareata are multi fani de etnie rroma, care vor sa o aiba in mijlocul lor, ori de cite ori au ceva de sarbatorit : " Rromii ma plac foarte tare. Au aruncat si cu bani in mine. M-am facut rosie, albastra, verde, pentru ca nu sint obisnuita. Nu stiu ce sa fac, cum sa reactionez. Mai vin la mine si imi spun ceva la ureche, ca vor o dedicatie, dar eu nu ma pricep sa fac dedicatii. Ne respecta foarte mult pe noi, artistii. La ei, cei care cinta manele sau muzica lautareasca sint floare la ureche, dar atunci cind invita un artist de genul meu, pentru rromi este o fala, o mindrie. Nu stiu cum sa se poarte mai frumos cu mine. Imi face placere sa cint la petrecerile lor. Alta data, m-au bombardat cu flori, incit nu mai vedeam de ele. Au incercat sa-mi puna bani la sutien, dar le-am spus sa mearga mai departe, la orga, si sa-i puna acolo."


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.