"Concertul lui Michael Bolton din Bucuresti, programat pe 21 mai, va avea loc cu siguranta", ne-a declarat Pepino Popescu, directorul firmei de impresariat Memento Music. In ziarul nostru de ieri, sub titlul "Minciuna pe toate gardurile: Michael Bolton nu va canta in Romania", anuntam ca este foarte posibil ca celebrul cantaret sa nu mai concerteze la Bucuresti. Informatiile noastre se bazau pe faptul ca turneul european, care trebuia deschis cu acest concert, s-a anulat (potrivit site-ului oficial al cantaretului, unde nu figureaza nici un turneu) si ca intelegerea dintre parti, respectiv contractul, nu este semnat.

Pepino Popescu ne-a confirmat faptul ca turneul s-a anulat, dar asta din vina organizatorilor din alte tari europene. "Bolton vine direct la noi, din SUA, si se intoarce imediat dupa concert. Se pare ca noi ne-am miscat mai repede decat organizatorii din Dublin sau alte orase din Europa", a precizat Popescu. Mai mult decat atat, chestiunea contractului pentru impresarul roman este extrem de clara: "Am primit contractul in original, este semnat, dar nu si stampilat. In America nu se da o atat de mare importanta stampilei ca la noi. Acolo stampilele se aplica pe acte de o importanta deosebita, de alta natura. Si pe mine m-a uimit acest lucru, dar asta este procedura. Ceea ce nu inseamna ca acest act nu este legal si valabil".

Memento Music deja a platit primul aconto la Banca, in valoare de 20.000 de euro. Mai mult decat atat, s-a luat legatura cu administratorii site-ului celebrului Michael Bolton, pentru postarea concertului din Bucuresti. Pepino Popescu este de parere ca cineva ii vrea raul - "stiu de unde mi se trage acest lucru" -, pentru ca de trei ani de cand lucreaza in Bucuresti s-a confruntat cu tot felul de probleme din partea concurentei. Memento Music a adus unele dintre cele mai apreciate concerte, daca pomenim numai de cel al Orchestrei Operei din Viena si prezenta Baletului operei, cu romanca Simona Noja ca prim-solista.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.