Relatia dintre Honorius, fiul cel mare al miliardarului Silviu Prigoana, si moderatoarea matinalului de la Romantica TV, Ana Maria Prodan, naste scandal in familia omului de afaceri.
Dupa ce sotia tatalui sau, Adriana Bahmuteanu, a declarat pentru CANCAN ca o asemenea relatie n-are cum sa fie de durata, intrucat Ana Maria are 35 de ani, iar Honorius doar 20, Prigoana Jr. a decis sa-i raspunda pe un ton extrem de dur! "Cine este Adriana Bahmuteanu ca sa-si dea ea cu parerea despre Ana Maria Prodan, sa se bage intre mine si altcineva? Ar trebui sa nu vorbeasca, pentru ca ea nu are copii! Cand o avea, atunci sa dea interviuri?", a marturisit Honorius reporterilor CANCAN.
In ceea ce-o priveste pe Ana Maria, fiul lui Silviu Prigoana lasa sa se inteleaga, printre vorbe, ca are o relatie cu ea, insa nu sunt decat la inceput: "E prematur sa va zic ceva... pot doar sa va spun ca este o femeie extraordinar de frumoasa si inteligenta si ca sunt cu cine vreau, cand vreau si unde vreau!".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.