Cu putin timp in urma, blonda trupei Bambi, Raluca, s-a intors dintr-o vacanta petrecuta alaturi de iubitul ei, Nicolae Mitea, in Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi.
Cei doi indragostiti au stat zece zile intr-un hotel de cinci stele, pentru care fotbalistul a platit aproape 300 de euro pe noapte. Dar ce conteaza banii, atunci cind la mijloc e iubirea? Vacanta celor doi n-a fost lipsita de peripetii. "Am zburat 5 ore noaptea, iar mie mi-e foarte frica, asa ca am apelat la niste pastilute si totul s-a rezolvat. La scurt timp dupa ce am ajuns, mi-am pierdut telefonul si eram foarte suparata, dar iubitul meu mi-a cumparat repede altul si am scapat si de aceasta problema. Pentru ca era groaznic de cald, inregistrindu-se aproape 50 de grade la umbra, am facut plaja doar trei zile in care ne-am ars, apoi ne-am cojit. In rest, am stat mai mult prin hotel si mall-uri. Cum acestea erau foarte aproape de locul unde stateam, nici un taxi nu ne lua, asa ca mergeam pe jos prin caldura aia infernala. Una peste alta insa, a fost o vacanta de vis ", povesteste Raluca. In urma sederii in Abu Dhabi, atit cintareata cit si Mitea au slabit foarte mult, pentru ca nu puteau minca decit piept de pui la gratar si fructe. Desi sint impreuna de trei ani si se iubesc la nebunie, Raluca si Nicolae nu se casatoresc pentru ca "sintem, deocamdata, copii".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.