Unul dintre componentii trupei Akcent, Marius, se confrunta cu o problema delicata: se considera prea slab. Nemultumit de conformatia sa si, in special de greutate, solistul si-a angajat un nutritionist, care ii este, in acelasi timp, si antrenor la sala.
Astfel a pornit lupta pentru acumularea de kilograme. "Barbatii romani sint fie foarte slabi, fie cu burta, dupa 25-30 de ani. Eu vreau sa ma dezvolt complet: de sus pina jos" - ne-a declarat Marius. Demarata in urma cu trei ani, dieta de ingrasare a dat, conform spuselor lui Marius, rezultatele asteptate: "Aveam 63 de kilograme la 1.77 m, iar acum am 76 de kilograme. Pentru ca vreau sa ajung la 82 kg, am inceput de doua luni, din nou, regimul. Este foarte complicat sa cresti in masa musculara." Pentru a nu se pricopsi cu kilograme de grasime, cintaretul face cinci antrenamente pe saptamina. Nedelcu maninca sase mese pe zi, dintre care doua sau trei sint inlocuite de suplimentele naturale, administrate sub forma de shake. "Am renuntat la zahar de multa vreme, nu consum ulei. Maninc carne, vita, pui si peste, multe legume si fructe" - ne-a declarat el.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.