Revista "In Touch" a realizat un top 10 al celor mai frumoase perechi de picioare celebre. Interpreta Gwen Stefani a ocupat prima pozitie a clasamentului, urmata de nume precum Uma Thurman, Tina Turner si Jennifer Lopez. Frumoasa cantareata blonda a invins-o pe actrita Uma Thruman, care a ocupat pozitia secunda, pe locul trei clasandu-se Jennifer Lopez.

Pozitia a patra a fost adjudecata logodnicei lui Justin Timberlake, actrita Cameron Diaz. Aceasta i-a luat-o inainte lui Britney Spears (7) cu doua locuri (fosta iubita a lui Justin), Fergie din trupa Black Eyed Peas si-a intins picioarele pana spre locul cinci, pentru ca veterana Tina Turner sa se infiga pe un onorabil loc sase. Tenismana Anna Kournikova, jumatatea lui Enrique Iglesias, a pasit cu dreptul si cu stangul direct pe locul opt, Hillary Swank, proaspata laureata cu premiul Oscar la categoria cea mai buna actrita, a fost desemnata potrivita pentru pozitia a noua, in timp ce ultimul loc i-a revenit actritei Liz Hurley.

TOP1. Gwen Stefani
2. Uma Thurman
3. Jennifer Lopez
4. Cameron Diaz
5. Fergie (Black Eyed Peas)
.6. Tina Turner
7. Britney Spears
8. Anna Kournikova
9. Hilary Swank
10. Liz Hurley


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.