In urma unui casting foarte riguros, Cristina Cepraga a fost selectata pentru un rol in productia tv de mare succes "Don Matteo".

Filmarile au avut loc in Sicilia, iar programul de lucru a fost istovitor. Dupa o scurta vacanta in Romania, vedeta se va intoarce in Italia unde i s-au oferit mai multe contracte.

Dezamagita de modul in care actorii sunt tratati in Romania, Cristina Cepraga s-a mutat de cativa ani la Roma, unde are in derulare mai multe proiecte cinematografice. Momentan, ea isi petrece cea mai mare parte a timpului in Sicilia, acolo unde filmeaza pentru un serial ce se difuzeaza pe Rai Uno, "Don Matteo", in care joaca alaturi de celebrul Terence Hill.

Atunci cand nu filmeaza, Cristina Cepraga participa la Festivalurile de Film din Europa, cu productia cinematografica "Welcome to Italy", prezentata la Cannes. Desi este extrem de multumita de proiectele pe care le are in Italia, Cristina ar vrea sa aiba mai des ocazia sa lucreze si in tara natala. Actrita tocmai a filmat in Romania un scurtmetraj si recunoaste ca este foarte mandra de acest proiect.

'La noi in tara actorii mor de foame>>

"Din pacate, actoria e o meserie luata in deradere la noi in tara, iar actorii mor de foame. in schimb, toate vedetele de televiziune se autointituleaza actori", ne-a declarat Kitty Cepraga.

In plus, aceasta regreta faptul ca, in Romania, este recunoscuta mai degraba ca vedeta de televiziune decat ca actrita, neavand aici decat cateva roluri, in productii nu foarte mediatizate.

Cursuri intensive de limba italiana

In ultimii doi ani, de cand a ales sa locuiasca in Italia, Cristina Cepraga a mai avut roluri in doua lungmetraje, "Luger" si "Bad Brains", in cel din urma detinand rolul principal. Ca sa ajunga insa la aceste performante, ea a facut cateva luni un curs intensiv de limba italiana, dar si de actorie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.