Nici nu s-a impacat bine cu DJ Pagal, ca au si inceput distractiile prin cluburi. Cosmina Pasarin, dupa o cearta cu iubitul, l-a iertat, iar acum formeaza din nou un cuplu.
Sint mai indragostiti ca niciodata si, ca sa-si serbeze reapropierea, au mers la o cina romantica, dar si la un club de mari fite din Bucuresti, acum doua zile, unde s-au dat iar in stamba. Clienti de-ai clubului ne-au declarat ca, atit bruneta, cit si DJ-ul erau usor euforici, iar gesturile lor si modul in care se comportau te faceau sa te gindesti ca nu aratau ca doi oameni maturi, ci dimpotriva. De altfel, actrita ce joaca acum intr-o telenovela, la Kanal D, este cunoscuta pentru asemenea stari in baruri. La un moment dat, s-a vorbit si despre o intimplare mai putin placuta dintre ea si Pagal, cu ceva vreme in urma, cind a dat un spectacol lamentabil intr-un alt club din Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.