Fostele colege de trupa Antonescu si Balan se intrec nu doar in pictoriale sexy, ci si in declaratii privind realizarile pe care le-au avut dupa ce s-au despartit
Dupa atacurile aduse de Andreea Antonescu fostei sale colege de trupa Andreea Balan, razboiul celor doua continua. Ele se bat in declarat ii privind realizarile pe care le-a avut fiecare dupa ce s-au despartit. Daca ai bani poti sa lansezi un album in fiecare luna. Asta nu inseamna ca esti mai bun decat ceilalti. Depinde si de calitatea acestuia. Decat sa scot un album mediocru in doua luni, mai bine pregatesc unul excep- tional in doi ani. Am disparut din industria muzicala mai bine de doi ani, deoarece, dupa single-urile lansate si aparitia in Playboy, oamenii erau deja satui sa vada aceeasi figura tot timpul, si am considerat ca e mai bine sa iau o pauza.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.