Fosta mare gimnasta Andreea Raducan si portarul Rapidului, Dani Coman, au o relatie departe de gura targului, care dureaza de sapte ani

Andreea Raducan a stiut sa-si tina foarte bine ascunsa viata sentimentala. De ceva vreme, despre fosta gimnasta nu s-a mai auzit ca ar avea un iubit. Si totusi, se pare ca un alt barbat exista in inima fostei gimnaste. Iar acesta ar fi chiar portarul Rapidului Dani Coman. Cei doi se cunosc din 2000, cand fotbalistul era selectionat la nationala de tineret, iar Andreea facea parte din lotul de gimnastica. Ambii erau cazati in Complexul Lia Manoliu, astfel ca a fost usor ca ei sa se intersecteze. S-au vazut si, de ce nu, s-au si placut.

La inceput, Dani a fost doar amabil, marturisindu-i gimnastei ca o apreciaza. Cei doi s-au mai intalnit apoi intr-un grup mai mare de sportivi si apropiati ai acestora. Discutiile despre sport au luat apoi o turnura mult mai romantica, Andreea fiind cucerita de sarmul goalkeeper-ului.

Legatura dintre ei s-a pastrat, a devenit chiar ceva mai stransa. Cunoscuta fiind simpatia dintre ei si faptul ca s-au intalnit de mai multe ori, apropiatii au dedus imediat ca cei doi ar putea avea o idila. Cei din anturajul gimnastei spun ca Andreea este cea care isi doreste o relatie cu fotbalistul.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.