Certurile care au aparut intre vedeta si sotul sau au ca motiv relatia speciala pe care Mama Natura o are cu Lucian Becali

Roxana Ionescu s-a maritat anul trecut cu omul de afaceri Laurentiu Gheorghe. Casatoria i-a luat prin suprindere chiar si pe apropiati, data fiind popularitatea de care se bucura prezentatoarea, pe care putini o vedeau femeie maritata, la casa ei. Cei doi au petrecut vacante de neuitat in Europa, in Franta si in Olanda, dar si pe alte meleaguri, vedeta Antenei 1 fiind rasfatata de sotul sau cu fel de fel de cadouri costisitoare. Relatia a mers ca pe roate pana de curand, cand pe fir au aparut anumite zvonuri legate de simpatia pe care Roxana ar avea-o pentru Lucian Becali. Ca orice barbat indragostit, acestea nu iau picat prea bine sotului vedetei, chiar daca aceasta a sustinut ca pe Lucian il stie doar din vedere. Mai mult, sustin surse din anturajul acestora, omul de afaceri chiar a vorbit si despre o eventuala despartire in cazul in care consoarta sa nu-l evita pe nepotul patronului din Ghencea. In plus, in ultimul timp, Roxana a dormit mai mult singura, fara sotul sau, dand motive carcotas ilor sa vorbeasca despre o racire a relatiei dintre cei doi si chiar despre un eventual divort.

Mesaj compromitator

Roxana Ionescu a iesit de cateva ori in oras cu Lucian, in urma cu ceva timp, dar atunci a refuzat o relatie cu acesta, unul dintre motivele invocate fiind acela ca respectivul este fitos si umbla cu nasul pe sus. Doar ca se pare ca acele intalniri nu i-au fost chiar asa de indiferente vedetei. Pentru ca roata s-a intors. Dupa ce Becali a fost cel care a umblat dupa Roxana, prezentatoarea a inceput sa-l caute. Cum insa se pare ca Lucian nu-i mai acorda atentie, acesta fiind implicat intr-o relatie, Roxanei nu-i ramane decat sa-si vada de casnicia sa. Altfel, ea ar risca nu doar divortul, cat si furia unei femei geloase, actuala prietena a lui Lucian nevazand cu ochi buni prietenia dintre Becali si Roxana. Mai ales dupa mesajul gasit in telefonul iubitului sau, in care vedeta se plangea ca se teme sa doarma singurica!


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.