Din neatentia organizatorilor, cateva vedete s-au ales cu oasele rupte in timpul reprezentatiilor. Draga Olteanu Matei si-a fracturat un picior, iar Oliver Sterian (Voltaj) s-a pricopsit cu doua vertebre busite.

Daca ar fi trait in America, toate aceste VIP-uri s-ar fi imbogatit lesne de pe urma accidentelor. Organizatorii spectacolelor cu pricina s-ar fi intalnit cu victimele la tribunal, iar despagubirile s-ar fi ridicat la mii de dolari. In Romania insa, nici vorba de "fineturi" d-astea.

CAL DIN LEMN

Actrita Draga Olteanu Matei a suferit un accident in timpul repetitiilor pentru filmul "Cucoana Chirita". Deoarece ii era frica de cai, ei si Ilenei Stana Ionescu li s-au pus la dispozitie doi cai din lemn, din recuzita teatrului, cu o inaltime de doi metri, montati pe cate o tricicleta. Insa suruburile s-au desprins, ghidonul calului s-a rupt si Draga a cazut pe glezna dreapta. A urmat o operatie grea, de trei ore, la Spitalul Foisorul de Foc, efectuata de un grup de medici, condus de profesorul Medrea. Dupa cateva luni, actrita a revenit pe scena cu piciorul in ghips, sprijinindu-se in baston.

In anii ’60, in timpul unei prezentari de moda ce s-a desfasurat la Bacau, designerul Zina Dumitrescu, pe atunci unul dintre cei mai apreciati manechini, a facut pe scena mai multi pasi decat trebuia. Uitase ca peste fosa (loc destinat prestarii orchestrei) fusese intinsa o panza, asa ca, un pas gresit si Zina a picat in... cap: "Din cauza emotiilor n-am mai calculat bine pasii si m-am trezit la spitalul din Bacau. In cadere mi-am spart capul, de fapt am cazut exact in cap, nu stiu cum am reusit aceasta performanta, alegandu-ma cu cinci copci. Si acum mai am cucuiul, mi-a ramas ca semn de buna purtare".

VANATAI

Dupa un show prezentat la Buftea, fanii au sarit pe Denisa de la Bambi, chiar pe scena. Solista trupei Bambi n-a mai reusit sa-si pastreze echilibrul, astfel ca a cazut in fund si s-a ales cu ditamai vanataia: "A trebuit sa dorm doar pe burta timp de o saptamana. Nici pe scaun nu puteam sta din cauza durerilor infernale. Noroc ca nu mi-am fracturat oasele bazinului, asa ca m-am doftoricit doar cu algocalmin".

OPERAT

In urma cu trei ani, pe data de 14 mai, in timpul unui concert sustinut la Satu Mare, bateristul trupei Voltaj, Oliver Sterian, a fost victima unui accident la locul de munca. S-a intamplat sa se desprinda un reflector care, in cadere, l-a lovit la spate. Desi la prima vedere nu parea a fi vorba despre ceva serios, doctorii au constatat, in urma unor investigatii suplimentare, ca Oliver are doua vertebre rupte, fiind necesara interventia chirurgicala. A revenit pe scena dupa cateva luni de spitalizare si de concediu medical. Membrii trupei Voltaj hotarasera initial sa nu mai concerteze pana cand colegul lor de scena nu va fi refacut complet. Oliver, fiul regretatului Vali Sterian, i-a convins totusi sa-si reia concertele.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.