Ieseanca Andreea Raduna (18 ani) a ratat locul 1 la finala Miss Europa 2005. Concurentele au participat la un cantonament in Djerba, Tunisia si Tignes, o statiune montana din Franta, unde au urmat sedinte foto zilnice, cursuri de gimnastica in piscina si de dans traditional tunisian. Manechinele au muncit din greu pentru ca cei peste 280 de milioane de telespectatori din 17 tari sa urmareasca un spectacol de senzatie organizat de Endemol International si canalul francez TF1.

Inca de la inceputul spectacolului, reprezentanta tarii noastre a avut parte de ghinion. Una dintre concurente a calcat-o pe picior si i-a zdrobit un deget. Chiar si asa, cu piciorul plin de sange, Andreea a continuat sa meaga pe podium. Nu a renuntat nici atunci cand a trebuit sa incalte pret de cateva minute o pereche de pantofi cu un numar mai mic. Andreea a fost remarcata de catre directorul agentiei Metropolitan - Paris si au stabilit deja contacte pentru viitoare reclame si chiar pentru un film.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.