Ieri, biserica Sfintul Elefterie din Capitala a gazduit nunta anului. Capitanul dinamovist, Claudiu Niculescu si consoarta sa, Diana, au primit binecuvintarea lui Dumnezeu, in timpul unei ceremonii ca la carte, oficiata de sase preoti.
Ca totul sa fie impecabil, cu 30 de minute inainte de slujba, angajatii au intins covorul rosu pe scarile bisericii. S-a trecut apoi la curatarea lui cu doua maturi si la asezarea aranjamentelor florale, de o parte si de alta a covorului. Usa bisericii a fost strajuita de doua buchete imense, alcatuite din trandafiri albi, gladiole galbene, auturium si bambus. De la eveniment nu puteau lipsi nici bodyguarzii, in numar de 10, care, ca si la cununie, s-au luat la harta cu fotografii. Fotoreporterul nostru, Stefan Ionita, a gasit o solutie inedita de a realiza poze in exclusivitate: s-a urcat in copacul din fata bisericii. Evenimentul a facilitat etalarea vestimentatiilor, care mai de care mai colorate, dar de firma, si a masinilor de fite: Jeep, BMW, Infinity, Mercedes, etc. Florin Raducioiu a venit din Italia, special pentru nunta amicului Niculescu. La orele 16:00, o limuzina alba s-a oprit in fata bisericii. Nasa Mihaela Borcea alaturi de Claudiu Niculescu au pasit pe covorul rosu. Doamna Niculescu a aparut la bratul lui Cristi Borcea. Trebuie spus ca, atit nasul, cit si finul au purtat costume semnate de celebrul designer italian Carlo Pignatelli. Superstitioasa peste masura in privinta nuntii, Diana a reusit sa-si surprinda invitatii cu o rochie marca Pronovias, alba, mulata pe corp pina in jurul genunchilor si terminata intr-o trena imensa. La iesirea din biserica, mirii au fost intimpinati de 20 de porumbei albi, atit in zbor, cit si pe scari. `A fost un moment impresionant. Sintem emotionati amindoi, dar fericiti. Acum mergem sa petrecem. Asteptam invitatii sa fie alaturi de noi si sper sa fie o petrecere frumoasa. Inca nu am planificat copiii. Orice, numai sanatosi sa fie!` - ne-a declarat Claudiu Niculescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.