Pentru vedeta ProMotor Roxana Ciuhulescu a fi pilot de elicopter este un lucru foarte usor. Are atestat de pilot de citiva ani si a mai zburat de mai multe ori atit in Bucuresti, cit si in afara.
Fata cu cele mai lungi picioare din Romania se va casatori, in septembrie, la Palatul Snagov, cu Mihai Ivanescu, director general la Mitshubishi. Dupa cum se stie, cununia a avut loc acum doua luni, la Primaria Sectorului 3, iar logodna au facut-o in Hawaii. Toate bune si frumoase, numai ca la cununia religioasa si la petrecere Roxana vrea sa le ofere invitatilor o surpriza de proportii si anume sa piloteze elicopterul. Plecarea va fi de la Caldarusani, in apropiere de Snagov, acolo unde va avea loc nunta. Se va imbraca sport, iar rochia de mireasa o va schimba acolo. Nu s-a gindit inca la ce designer va apela, dar vrea sa fie unul de renume, iar rochia sa arate foarte bine. Dupa nunta, vor pleca in luna de miere, atit in Hawaii, dar si la Paris. Pentru vedeta, intilnirea cu Mihai este una predestinata si spune ca este barbatul pe care il iubeste cel mai mult. Isi doreste un copil cu el si crede ca acest lucru se va intimpla la momentul potrivit.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.