Alexandra Dinu vorbeste despre cei doi barbati din viata ei, alaturi de care a petrecut si clipe minunate

S-a despartit de Adrian Mutu, s-au "luptat"prin tribunale, insa, ca mai toate procesele din ultima perioada, si acesta s-a incheiat cu o impacare frumoasa. Alexandra Dinu a depasit divortul cu Mutu, a trecut si peste ultima dezamagire in dragoste si acum are mai multa grija de fiul ei la Milano. Frumoasa blonda are in program cateva proiecte pentru aceasta vara, primele filmari urmand sa le inceapa abia la mijlocul lunii viitoare.

Despre viata sentimentala, Alexandra spune ca nu il regreta nici pe Mutu si nici pe Carlo Cancellieri, italianul cu care ar fi trebuit sa se marite.

Chiar daca a fost zgarcita in a face comentarii despre barbatii din viata sa, Alexandra a fost destul de clara. "Nu regret nimic si pe nimeni. imi este bine acum. Am mai mult timp pentru Mario si pentru finalizarea proiectelor. Cred ca fiecare dintre noi are un destin pe care il urmeaza, uneori fara sa vrea. Adrian a inteles ca trebuie sa fie tata si pentru Mario. Acum totul e OK. Despre Carlo pot sa spun doar ca (a facut o pauza)... ne-am despartit si nu m-am impacat cu el. Dar nu vreau sa mai vorbesc despre Adi si Carlo. Singurul barbat din viata mea este acum micutul Mario. El este singurul care are grija de mine", ne-a declarat Alexandra.

Dupa ce a "clasat" dosarele fostilor iubiti, Alexandra a fost misterioasa si in ceea ce priveste proiectele sale de viitor. "in cateva saptamani o sa va pot spune mai multe. Pentru moment e mai bine sa tac", a conchis Alexandra.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.