Victoria si David Beckham au petrecut cateva zile, incognito, la Bucuresti, in urma cu 4 ani.

Despre sederea in unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Capitala, a celebrului cuplu nu se cunoaste nici un detaliu. Ei au vizitat Romania timp de patru zile si au organizat o mica escapada la Marea Neagra, tot incognito, unde au dat o petrecere cu circuit inchis. Petrecera a fost sustinuta si antrenata de DJ-ul roman, Tom Boxer (foto), pe numele sau adevarat Cosmin Simionica, invitat special la petrecere, de unul dintre prietenii sotilor Beckham. Tanarul este unul dintre putinii romani care i-a cunoscut personal pe sotii Beckham si singurul Dj roman care a mixat la o petrecere a celebritatilor.

'Adora stilul house-disco-funky>>

Cosmin este cel care ne-a povestit despre cum s-a distrat celebrul cuplu in Romania sau in alte cluburi straine unde a mai mixat. "Nu i-am vazut foarte des impreuna la petreceri. Victoria vine de obicei insotita de 2-3 prietene si mai rar cu David, avand in vedere ca el este mai tot timpul plecat. Cand vin impreuna, David sta mai mult cu prietenii pentru ca e tot timpul sub 'observatie>>. Victoria se imbraca super- sexy si ii place sa danseze provocator. Le place la nebunie stilul house-disco-funky.

Victoria are cateva piese preferate pe care le danseaza pana la epuizare si pe care i le pun de fiecare data, special. Stie sa se distreze si sa se dea in spectacol! La petrecerea de la malul Marii Negre, am mixat house cu manele si muzica tiganeasca si le-a placut foarte mult pentru ca era ceva nou. Ce se intampla de obicei dupa petrecerile private, trebuie sa va imaginati singuri", ne-a mai spus Tom Boxer.

Un DJ pentru celebritati

Cosmin face muzica de 15 ani, iar inceputurile sale au avut la baza rock-ul. A trecut apoi la rap-hip-hop, apoi la disco, rave si s-a oprit la house. A lucrat la mai multe posturi de radio din Craiova si Bucuresti ca DJ si animator. In 2000 a plecat in Londra unde a lucrat ca DJ si audio-producer la Plastik Fantastik. A inceput sa mixeze in cluburi din Londra si la petreceri private. A mixat cu celebrii Dave Seaman, Erick Morillo, Steve Lawler si Eric Prydz. In 2004 s-a intors in Romania, unde lansat albumul "Caciula p-o ureche", primul produs integral Balkanic Sensation Records.

Tom Boxer intentioneaza sa revina in forta si sa electrizeze publicul ca Dj. Pe langa muzica house, lucreaza deja la doua albume RnB si pop-dance pentru artisti din Germania si SUA. In Londra si nu numai, a avut ocazia sa mixeze in mai multe randuri la petreceri private unde s-a intalnit cu vedete de prima mana, precum Victoria si David Beckham sau Jamiroquai.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.