Intr-un interviu acordat revistei Star, Julia de la Sexxy a marturisit ca Andreea Banica a imbolnavit-o psihic pe vremea cand alaturi de Claudia formau trupa Exotic.

Destramarea grupului Exotic, in urma cu patru ani, s-a lasat cu un pui de scandal intre Andreea Banica, de-o parte, si Claudia si Julia, de cealalta. Aparent, scanteia care a ars din temelii grupul a fost aruncata de hotararea Andreei de a poza in Playboy cu sau fara acordul colegelor de trupa. Insa acum Julia a decis sa-si descarce sufletul.

"NU VEZI CA AI SUNCI?"

Artista a declarat ca ea si Claudia au trait un adevarat cosmar din cauza blondei. "Atunci cand Andreea a pozat in Playboy, habar n-am avut. Eram intr-un turneu electoral de o luna de zile, iar in prima zi s-a suparat pe noi pentru ca dormeam amandoua in camera. Pe urma, diferiti artisti veneau la mine si la Claudia si ne spuneau ca Andreea vrea sa desfiinteze trupa si ca nu ne mai suporta. (...)

A aparut revista si Andreea nu vorbea cu noi. Am fost invitate la Teo toate trei, iar pe hol Teo ne-a spus ca abia asteapta sa vorbeasca cu noi. Aflate la machiaj, Andreea a izbucnit si i-a spus lui Lucian: "Nu intelegi ca nu le vreau pe astea cu mine? Vorbesc doar eu de revista!", povesteste Julia cu amaraciune. De-a dreptul traumatizata, actuala componenta a grupului Sexxy a amintit de rautatile cu care le intepa constant Andreea: "Ne-a imbolnavit psihic, tot timpul ne spunea: 'Nu purta aia, ca esti grasa!, Nu vezi ca ai sunci?, De ce nu dansezi bine?, De ce nu vorbiti la interviuri?>>".

IN DULCELE STIL CLASIC

Amintirile Juliei despre Andreea Banica ne-au dus cu gandul la Irina, fosta membra a grupului A.S.I.A, suspectata ca ar fi purtat vina pentru toate plecarile din formatie.

La fel ca in cazul trupei A.S.I.A., unde liderul incontestabil a fost Irina Nicolae, in Exotic cea care dorea sa fie mana de fier era Andreea. Argumentul forte al celor doua soliste a fost de la bun inceput relatia de iubire cu impresarii trupelor. Irina a fost partenera de viata a lui Florin Ionescu atata timp cat a ramas in A.S.I.A, iar Andreea Banica este de multi ani jumatatea lui Lucian Mitrea, cel care s-a ocupat de Exotic, apoi de Blondy, iar acum de cariera solo a iubitei sale.

Pe Anemona, prima plecata din A.S.I.A., a luat-o gura pe dinainte si a declarat ca Irina le teroriza pe fete. Cele spuse la manie au ramas in memoria multora, chiar daca la scurt timp aceasta a dat vina pe presa ca i-ar fi pus vorbe in gura. Insa se putea observa lejer ca Irina dirija aparitiile in public, de la acordarea interviurilor pana la vestimentatia de scena.

CENUSAREASA DIN ARDEAL

Dupa episodul Exotic, si desfiintarea grupului Blondy a scos la iveala detalii care nu i-au prea facut cinste Andreei. Se pare ca accesele de sefie ale domnisoarei Banica au alungat-o intr-un final pe Cristina Rus, ardeleanca fiind suparata foc pentru ca ceea ce era bun pentru colega sa ei ii era interzis. Televiziunea a fost piatra de care s-a izbit formatia pana cand s-a dus pe apa sambetei, pentru ca in timp ce Andreea isi cladea o cariera solida si pe micul ecran, Cenusareasa Cristina era tinuta din scurt ca sa nu-i faca concurenta constantencei. Destul de rezervata in declaratii, Cristina Rus a lasat totusi sa se inteleaga in interviul oferit publicatiei noastre in urma cu trei saptamani ca i s-a facut vant din trupa.

"SUNT AHTIATE DUPA RECLAMA"

Iata ce a avut de spus Andreea Banica: "Ma surprinde ce a declarat Julia. Chiar daca nu mai cantam impreuna, am ramas prietene si vorbim la telefon. Vad ca atunci cand ajungi sa ai parte de succes ceilalti iti sar la gat pentru a-si face publicitate. Sunt ahtiate dupa reclama si, daca muzical nu au cum sa se remarce, aleg alte metode. Chiar daca in trecut ne-am certat, omul mai uita si oricum eu nu am aparut niciodata in presa sa declar astfel de lucruri.

M-am limitat la a ma promova doar pe plan muzical. Chiar nu ma intereseza ce face celalalt si ma ocup doar de mine si de cariera mea muzicala. Daca am ceva sa ii reprosez cuiva ii dau un telefon sau ii spun in fata. Nu apar in presa. Asa se intampla cand incepi sa realizezi ceva pe propriile picioare. Lumea iti sare in cap. Si Andreea Marin are dusmani pentru ca este o femeie de succes. Din nou, ma surprind afirmatiile Juliei. Daca eram asa de rea cum spune ea, de ce, de multe ori cand trupa Blondy primea oferte de spectacole, insistam sa fie incluse si Sexxy? Nu era un gest atat de urat, nu?"


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.