Pentru deputatul PLD Cristian Boureanu, ziua de joi a fost una cu totul speciala. Parlamentarul s-a cununat civil cu top-modelul Valentina Pelinel, intr-un loc inedit, Gradina Botanica din Bucuresti. Cristi ne-a declarat ca a ales sa-si oficializeze casatoria aici pentru simplul fapt ca este un loc romantic, iar viitoarea sa sotie adora natura si ii place sa vina des in acest loc.

Asa ca, joi seara, la ora 20.00, invitatii, in special prieteni si colegi de partid ai mirilor, si-au facut aparitia in coltul unde a avut loc evenimentul. Un covor rosu, scaune imbracate in bej cu funda la spate, ce aduceau aminte de lumea buna din filmele americane, erau ingredientele ce creau atmosfera de sarbatoare. Cupola de flori unde au stat cei doi in momentul in care i-a cununat civil Cristian Poteras, primarul sectorului 6, a fost creata special pentru cununie. Cu doar citeva minute dupa ora 20.00, Boureanu, imbracat elegant, intr-un costum bej, Zegna, a pasit, brat la brat cu mireasa, pe covorul rosu. Manechinul a purtat o eleganta rochie bej. Nasi de cununie au fost Andreea si Horatiu Nicolau (patronul canalului Telesport) care erau foarte distinsi si imbracati cu gust. De la nunta nu a lipsit Ioana, fiica din prima casatorie a parlamentarului, imbracata intr-o rochie din pinza alba. Valentina si Cristi au avut mari emotii, iar miresei i-au tremurat picioarele cind a spus da. Cununia a fost una scurta, eleganta si, dupa ce au obtinut certificatul de casatorie, proaspetii casatoriti au primit felicitarile de la invitati si au oferit cite o cupa de sampanie. Printre invitati i-am zarit pe Gheorghe Flutur, Monica Tatoiu (fosta profesoara de matematica a lui Boureanu) care a venit cu sotul ei, Maria Marinescu, singura, fara Ion Ion Tiriac, Ioana Basescu, Catalin Botezatu, alaturi de o blonda mai in virsta decit el s.a. Tatal lui Boureanu a fost si el prezent, la fel si mama Valentinei.

Ospat cu delicatese culinare si tort de ciocolata

A urmat o petrecere intr-un restaurant de lux, unde au fost doar prietenii apropiati si familia. Azi, va avea loc nunta, la Palatul Snagov, unde top-modelul va purta o rochie de mireasa creata de Vera Wang, designerul vedetelor de la Hollywood. Top-modelul si-a dorit ca in aceasta zi sa arate ca o printesa si sa nu abordeze o tinuta sexy, asa cum ne-a obisnuit. La rindul sau, Boureanu va purta tot un costum Zegna. Vor participa la petrecere peste 500 de invitati si totul a fost pus la punct cu exactitate de catre cei doi indragostiti. Vor fi baloane rosii si albe, delicatese culinare, dar si bucatarie traditionala romaneasca, precum si un tort imens de ciocolata cu visine, oferit de Cristiana Copos. Va fi o nunta cu totul speciala, iar domnisoara de onoare va fi micuta Ioana, care si-a comandat o rochie speciala. Imediat dupa eveniment, indragostitii vor pleca in luna de miere in Bora-Bora, dar au de gind sa viziteze si alte locuri interesante. Politicianul i-a daruit sotiei sale o bratara din aur alb si un al doilea inel, foarte frumos, si considera ca, de data aceasta, casatoria sa va fi pentru totdeauna. La nunta vor veni majoritatea colegilor lui din PLD, Daciana Sirbu si Victor Ponta, de la PSD, dar si alti politicieni de la alte partide. In ceea ce priveste copiii, top-modelul vrea sa aiba un baiat sau o fetita cu politicianul, dar nu se grabeste inca. La inceput, vor locui in New York si in Bucuresti si, in momentul de fata, au in lucru o vila spatioasa in Capitala. Valentina crede ca nu s-ar fi putut indragosti de nimeni, asa cum s-a indragostit de sotul ei. Vor sa petreaca si o vacanta in Romania, imediat ce se vor intoarce din luna de miere.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.