Zilele trecute, in clubul Cuando a fost o petrecere de zile mari. Claudia (Sexxy) si-a serbat un an de cariera solo. Cu aceasta ocazie speciala, artista si-a invitat prietenii si colaboratorii apropiati si a sustinut un show incendiar.
Au venit sa o vada, sa o sustina si sa o aplaude: Alex, baietii de la Fly Project - Tudor Ionescu si Dan Denes - (ei au si compus o piesa pentru urmatorul album al Claudiei!), Conekt R, Iulian Moga'' Claudia a aparut cu un nou look ' cu parul foarte cret si cu un show inedit pentru Romania. A fost imbracata intr-o salopeta de muncitor, alaturi de trei dansatori care au jucat si ei 'rolul' muncitorilor. Cei patru au uluit asistenta din clubul Cuando prin originalitatea coregrafiei si sincronizarea perfecta in dans. Tot in Cuando, designerul Roxana Butnaru si-a sarbatorit ziua de nastere. Au venit sa o felicite o multime de prieteni, printre care si Lavinia (ex-Spicy). Si ca sa imbine distractia cu' munca, Roxana Butnaru si-a prezentat si noua sa colectie de rochii, primavara ' vara 2007.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.