Celebrul artist sirb Goran Bregovic nu a dorit-o pe cintareata Loredana Groza in deschiderea concertului gratuit pe care-l va sustine pe 2 august, in Piata Mare din Sibiu, unde a propus sa fie acompaniat doar de orchestra sa.
Potrivit organizatorilor, Bregovic a respins propunerea ca spectacolul sau sa fie deschis de Loredana Groza, ce a cintat in debutul show-ului George Michael de la Bucuresti, din 31 mai. "Goran Bregovic a propus o regie foarte simpla. Noi vrem insa sa transformam concertul intr-un happening. Acum i-am mai trimis doua propuneri si vom negocia", a declarat, ieri, Ovidiu Dragoman, directorul Casei de Cultura a Municipiului Sibiu, institutie organizatoare a evenimentului. Dragoman a spus si ca artistul sirb nu ar avea incredere in puterea organizatorilor de a sustine un eveniment de amploare, dar este convins ca negocierile vor avea un rezultat pozitiv.De asemenea, Dragoman a aratat ca prezenta artistului sirb in Capitala Culturala Europeana este sigura, fiind semnat deja un contract. Se negociaza insa ce fel de spectacol va sustine artistul.

"La prima discutie pe care am avut-o cu impresarul artistului, in Serbia, in ianuarie, onorariul cerut era de 150.000 de euro. In urma negocierilor acesta a scazut, dar noi asiguram si alte costuri privind detaliile tehnice, cazarea si altele, care insumate vor ajunge in jurul sumei initiale", a precizat Ovidiu Dragoman. Concertul de la Sibiu se intituleaza "Povesti si cintece de la nunti si inmormintari", artistul urmind sa sustina spectacolul acompaniat de "The Wedding & Funeral Orchestra".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.