Solistul trupei Holograf, Dan Bitman a vorbit pentru cititorii ziarului "Curentul" despre cel mai recent album al formatiei - "Taina". Care sunt "tainele" care ajuta Holograf sa dea pofta de viata fanilor? Bitman spune ca nu exista retete...

Concertul de la Bucuresti a reprezentat o prima escala in capitala a turneului prin tara - pentru promovarea albumului "Taina" (frumoasa melodie!). Puteti face o diferenta in modul in care ati fost primit in Bucuresti, fata de celelalte orase?

Pot sa spun ca in toate orasele publicul a fost mai mult decat receptiv. Mentionez ca turneul Taina "Living on the Road" se va incheia la Bucuresti pe data de 15 septembrie.

Este stiut deja faptul ca pentru fani ati ramas acelasi tanar care, indiferent de ce, cum si unde canta, reuseste sa redea spectatorilor pofta de viata. Care este secretul acestei pofte de viata cu care bucurati si destindeti publicul?

Nu exista retete! Cred ca trebuie sa fii sincer in ceea ce spui pe scena si sa crezi cu tarie in ceea ce vrei sa faci.

La concertul din Parcul Titan ati dedicat melodia "N-am stiut" melomanilor... De ce?

Stiu ei de ce!

Unde va pot gasi/intalni fanii pe perioada verii?

O parte din vara, in turneu, iar programul e publicat deja pe site-ul nostru.

Unde va veti petrece concediul de odihna (daca veti avea unul...)?

Voi avea concediu, voi fi cu familia intr-un loc linistit, undeva departe sau mai aproape... voi vedea.

Ce spune Holograf

Albumul "Taina" al trupei Holograf a adus ceva in plus fata de precedentele realizari ale grupului. Stilul melodiei nu e schimbat radical, o trupa cu longevitate nu face salturi intre genuri in muzica pe care o propune, dar modul de prezentare a mesajului e altul (...) Ca in orice album Holograf, cele zece piese sunt absolut diverse ca tempo si orchestratie, purtand insa acelasi mesaj - taina ce ne face sa ne cautam intreaga viata drumul si trairile - dragostea" - au declarat membrii Holograf pe site-ul oficial al trupei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.