Cu surle si trambite a fost anuntat concertul lui Michael Bolton la Bucuresti pe 21 mai. Sunt insa cateva nereguli: pe site-ul artistului nu-i trecut in acest an nici un concert in Romania, iar despre contractul dintre cantaret si Memento Music, nimeni nu stie nimic.

Este foarte posibil ca celebrul cantaret Michael Bolton sa nu mai concerteze in Romania. Se pare ca firma de impresariat, Memento Music, condusa de Pepino Popescu, care trebuia sa se ocupe de aducerea cantaretului in tara noastra, s-a lansat in declaratii nefondate. Mai exacat, in luna ianuarie, Memento Music a dat publicitatii un comunicat prin care informa publicul, ca Bolton va concerta prentru prima data in Romania pe data de 21 mai, la Sala Palatului din Bucuresti. Potrivit firmei de impresariat, acest concert ar fi deschis turneul european de promovare a albumului "Vintage", iar capitala noastra ar fi fost singurul oras est-european inclus in acest periplu european.

Pepino, acuzat de lipsa de profesionalism

Potrivit insa unor surse, de fapt Pepino Popescu s-a cam grabit. Si asta pentru ca Memento Music nu are nici un contract cu impresarii lui Michael Bolton, ci doar o intelegere verbala, fara sa bata palma. Mai mult, se zvoneste ca impresarii artistului au hotarat sa anuleze concertul, cand au aflat ca Pepino Popescu s-a laudat ca il va aduce pe Bolton in Romania, fara sa aiba patalamaua la mana. Motivul invocat: lipsa de profesionalism. Mai ales ca pe site-ul cantaretului, unde sunt afisate turneele pe tot anul, asa-zisul concert din Romania nu apare. Cu toate acestea, reprezentantii Memento Music au mers atat de departe, incat au dat publicitatii pana si pretul biletelor, intre 600.000 si 3.000.000 de lei.

'Nu stiu daca am semnat sau nu>>

Pentru a ne verifica sursele i-am sunat pe cei de la Memento Music. "Nu este deloc adevarat. Dar de unde stiti dumneavoastra toate aceste lucruri?! Sunt niste zvonuri. Bolton va concerta pe 21 mai", ne-a declarat Mirela Vlad, reprezentant Memento Music. La intrebarea noastra, de ce pe site-ul cantaretului nu este trecut si concertul din Romania, am primit un raspuns cusut cu ata. "Stim ca nu este trecut concertul, dar este probabil sa fie o simpla scapare din partea impresarilor", ne-a spus Mirela Vlad. Cam greu de crezut ca o echipa de profesionisti are "scapari" de acest gen.

Am intrebat-o daca s-a semnat un contract intre Memento Music si Michael Bolton pentru acest concert, iar raspunsul primit a fost cat se poate de interesant. "Nu stiu ce sa va raspund la aceasta intrebare", ne-a declarat doamna Vlad. Cum este posibil ca firma care a declarat sus si tare ca-l va aduce pe cantaret pentru prima oara in Romania, sa nu stie daca a semnat un contract sau nu? Pe ce s-au bazat cand au anuntat concertul? Toate aceste declaratii ne duc la o singura concluzie: este putin probabil ca artistul sa fie asculat live de publicul bucurestean. Bolton ar fi trebuit sa concerteze si anul trecut la Cerbul de Aur, numai ca in ultimul moment artistul a anuntat ca nu vom avea parte de prezenta lui.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.