Daniela Györfi se pregateste de sezonul estival: solista va inregistra o melodie alaturi de Adi De Vito, regele neincoronat al manelelor.
Daniela@ a lasat in urma scandalul provocat de publicarea celebrului set de fotografii deocheate. A intors spatele amintirilor neplacute si isi vede mai departe de cariera muzicala. In ciuda criticilor, interpreta pare convinsa de succesul retetei muzicale pe care a descoperit-o in urma cu un an: colaborarea cu "virtuozi" ai manelelor. Chiar daca aceasta alaturare a solistei de trubadurii ritmurilor buricoase este catalogata de multi drept o greseala profesionala, Daniela pare hotarata sa nu scape nici un reprezentant important al genului muzical amintit.

FANUL SI BANUL

Se aude ca duetul Adi - Daniel@ nu s-a format din amicitie sau admiratie reciproca, ci e doar o gaselnita strict profesionala, menita sa nasca fani si sa scoata bani. Piesa va fi produsa de Amma Service, casa de discuri care se ocupa de Adrian. De altfel, este vorba despre o singura melodie, cel mai probabil o manea-pop, care va trebui sa vanda albumul. Parca pentru a confirma intrarea Danielei in noua familie, ea a figurat recent alaturi de mai multi manelisti (printre care si Adi De Vito) si de Tiger One pe afisul unui spectacol oriental-kitch-os.

GUSTUL SUCCESULUI

Cand piesa "De ce ma minti" interpretata alaturi de Liviu Guta (Mititelu’) s-a dovedit a fi un plagiat grosolan dupa melodia "Magapaz" a Despinei Vandi, artista a dat vina pe lumea rea si invidioasa pe succesul de care a avut parte in respectiva formula. Este adevarat. "De ce ma minti" a rasunat pe litoralul nostru cat a fost vara trecuta de lunga si majoritatea celor impresionati de hit a provenit din randurile iubitorilor de manele, si nu dintre vechii admiratori ai lui Györfi. Initial, Daniel@ sustinea sus si tare ca acest gen de colaborari nu vor fi de durata si ca in nici un caz nu-si va schimba stilul muzical, pentru ca manelele nu o reprezinta. Insa, din clipa in care casa de discuri RBA (intitulata "Singura casa de discuri care nu promoveaza manele") a renuntat la talentele sale tocmai din cauza acestor "uniuni contra naturii", a fost clar care este drumul pe care a ales Györfi sa mearga. In urma unor neintelegeri de ordin financiar dupa cum s-a auzit, Daniel@ a renuntat la Liviu, pe care l-a inlocuit cu Florin Salam.

O NOUA FAMILIE

Pentru ca adevaratii prieteni la nevoie se cunosc, Liviu a reintrat in gratiile Danielei din clipa in care acesta a sustinut-o public in timpul scandalului cu pozele pornografice. Gura lumii a soptit si despre faptul ca Daniela ar fi amestecat munca cu placerea, de unde si interesul deosebit al manelistilor pentru vocea acesteia. Despre Liviu si Daniel@ s-a si scris in urma cu cativa ani ca ar fi trait o poveste de dragoste. Singurul comentariu facut de Liviu pe atunci referitor la acest subiect a fost ca interpreta este o prietena de suflet. Pana la urma, un lucru este cert. Daniela Györfi s-a integrat de minune in grupul noilor sai prieteni, care au adoptat-o cu bratele deschise.