Apetisanta Rocsana Marcu face furori pe un site de intalniri din SUA, unde ii sunt postate pozele nud. Vedeta a angajat un avocat pentru a afla cum au ajuns imaginile pe acel site.

Stabilita in Florida, impreuna cu sotul ei, tenismanul Gabriel Trifu, Catrinel Sandu a ramas uimita cand si-a vazut colega de breasla pe site-ul deocheat. "Nu mi-a venit sa cred! Am accesat site-ul din curiozitate. Am incercat sa ne logam mai intai cu o adresa fictiva, dar nu am fost validati pana cand nu am introdus datele corecte", ne-a spus Catrinel. Vedeta din Romania e prima fata prezentata clientilor, care ii pot accesa online fotografiile si pot afla atat biografia acesteia, cat si tariful ei pentru o ora de companie, care se ridica la suma de 2.000 de dolari.

Insarcinata in sase luni, Rocsana s-a aratat consternata de aparitia ei pe acest site. "Nu stiu cine a pus pozele mele acolo. Cum sa plec eu, femeie gravida, in fiecare week-end la New York sa-mi onorez intalnirile cu asa-zisii clienti?", s-a indignat actrita. Ea si-a contactat deja avocatul pentru a lamuri situatia, mai ales ca e vorba de fotografii pentru care Playboy are exclusivitate. "Daca se dovedeste ca cei de la Playboy au vandut aceste fotografii, o sa dau in judecata revista", a spus Rocsana. Vedeta Kanal D a precizat ca nu e pentru prima data cand Playboy foloseste pozele fara acordul ei, ea aparand si in editiile din Ungaria si Grecia.

Americanii sunt de vina?

Elena Varnav, PR manager Playboy Romania, a fost surprinsa sa afle despre aceasta incurcatura si neaga orice legatura a revistei pe care o reprezinta cu acel site deocheat: "Noi nu am vandut pozele Rocsanei. Singurii care au dreptul sa le foloseasca sunt reprezentantii editiei din America".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.