Un articol aparut in editia de duminica a ziarului Libertatea a bulversat viata de familie a antrenorului Stelei, Walter Zenga. Materialul, preluat din revista italiana Chi, a iscat o adevarata furtuna, prin declaratiile fostei iubite a antrenorului, Hoara Borselli, care spunea ca Zenga inca o mai cauta. Actuala logodnica a fotbalistului, Raluca Rebedea, declara insa ca are incredere in iubitul ei si ca e vorba doar de o incercare de a le strica fericirea. Libertatea: Este adevarat ca te-ai certat cu Zenga dupa acel articol aparut in Libertatea?

Raluca Rebedea: Am avut o discutie in care trebuia sa lamurim situatia. Walter este foarte dezgustat de ce a aparut in presa si trebuie sa vedem cum se face ca am trezit atata invidie. Eu am incredere in Walter, suntem nedespartiti peste tot. Doar cand el merge la antrenamente nu suntem impreuna, in rest suntem ca siamezii. Este o aberatie ce s-a scris ca el ar fi indragostit de fosta partenera sau ca s-ar intalni cu ea. Este o interpretare gresita. Eu sunt singura pe care o iubeste. De ce a spus Walter ca va parasi Romania?

A spus asta pentru ca si el este dezgustat de ce se intampla. Nu i s-a parut normal sa fim atacati. Iar eu nu cred ca el tine legatura cu vreuna din fostele iubite. Singura cu care ne intalnim si vorbim este fosta sotie si cei doi copii. Ne intalnim cu ea, dar numai cu ea. Nici cu Raluca Sandu nu a mai tinut legatura si nici cu aceasta actrita de mana a 14-a, care nici nu este actrita; este o dansatoare intr-o emisiune. Ea isi are viata ei. Nu cred ca Walter a sunat-o. V-ati schimbat planurile de casatorie? Nu, nici vorba de asa ceva. Ne vom casatori pentru ca ne iubim si suntem foarte fericiti impreuna. Eu sunt convinsa ca Walter ma iubeste. Mi-a dovedit-o de nenumarate ori. in prezent facem planurile de casatorie si nimic nu ne-ar putea desparti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.