Focoasa bruneta a finalizat, recent, inregistrarile la noul ei clip, "Loca". Din cauza oboselii acumulate, spre miezul noptii, Lavinia a adormit in platou.
Filmarile, care s-au desfasurat in Studiourile Buftea, intr-o vila cu decoruri special amenajate, au durat de la ora 11 dimineata, pana la 5, a doua zi. Desi atmosfera a fost una de petrecere, cu invitati, tort si sampanie, Lavinia a cazut prada oboselii, adormind pe platoul de filmare. Ea insasi recunoaste ca, in ultimul timp, a pierdut foarte multe nopti, din cauza concertelor, dar si a sesiunii. Amuzati de situatie, cei prezenti au facut eforturi considerabile ca sa o tina treaza pe solista, aducandu-i cafea dupa cafea si glumind non-stop. Dimineata, toata echipa s-a infruptat din imensul tort, cu atat mai mult cu cat una dintre prietenele Laviniei si-a serbat ziua de nastere.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.