Iubitul Gabrielei de la Cheeky Girls isi programase special o saptamana de concediu la noi in tara, pentru a face cunostinta cu rudele partenerei sale. Planurile celor doi indragostiti au fost anulate, insa, dupa ce organizatorii festivalului "Romanian Top Hits" de la Bacau nu s-au inteles la bani cu gemenele.

Gabriela de la Cheeky Girls urma sa-l aduca pe iubitul sau, parlamentarul englez Lembit Opik, pentru prima data in Romania, la inceputul lunii august, atunci cand fetele ar fi trebuit sa cante la Festivalul "Romanian Top Hits", de la Bacau. Desi Lembit si-a luat special concediu in aceasta perioada pentru a veni in Romania, planurile lor au fost date peste cap, din cauza ca Cheeky Girls au renuntat sa mai participe la acest eveniment. "Conditiile nu au fost respectate si noi am fost cei care am cerut anularea contractului. Chiar daca fetele nu canta niciodata pentru mai putin de 10.000 de lire sterline, de data asta acceptasem suma de 10.000 de euro, doar pentru ca era vorba de Romania", ne-a declarat Margareta Irimia, mama gemenelor. Mihaela, Gabriela si Lembit isi facusera re-zervare pentru a sta o saptamana in tara, insa au renuntat, in favoarea altor contracte mult mai avantajoase. "Este o rusine pentru Bacau. Din cauza acestei situatii, Lembit nu se mai arata deloc incantat sa vina in Romania", a adaugat doamna Irimia.

Au filmat in sase tari pentru reality-show

Gemenele au incheiat filmarile pentru reality-show-ul care va fi difuzat la doua posturi de televiziune din Marea Britanie. Acesta are cinci episoade, filmate in sase tari, iar protagonistele, Mihaela si Gabriela, sunt surprinse in diverse ipostaze, atat in timpul liber, cat si la concerte.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.