Nu numai ca Paris Hilton nu poarta imbracamintea portocalie, specifica detinutilor din Centrul Regional de Detentie, si nu umbla prin penitenciar nemachiata, dar beneficiaza mai nou si de serviciile unei me-najere personale, relateaza "The Sun".

Dupa ce a fost readusa in catuse si cu lacrimi in ochi inapoi in inchisoare, Paris Hilton pare sa se fi adaptat noului regim de viata, angajandu-si chiar si o menajera care sa ii faca ordine in celula, informeaza "The Sun". Conform declaratiilor fostei prizoniere Daisy, recent eliberata din Centrul Regional de Detentie in care isi ispaseste pedeapsa si Paris, mostenitoarea averii Hilton "nu este deloc afectata de regimul de detentie".

"Nu numai ca nu poarta hainele de culoare portocalie ale penitenciarului, nu iese nemachiata din celula, dar este si protejata de gardienii care nu o lasa sa intre in contact cu celelalte detinute", a declarat Daisy pentru "The Sun". "Nu e deloc speriata. Mai degraba da impresia ca nici nu ii pasa de ce i se intampla", a mai adaugat aceasta.

"Are o menajera platita care ii face curat in celula si ii spala hainele", a spus Daisy.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.