Tensiune. Actrita si iubitul ei, Marius Mihalache, au fost invrajbiti printr-un scenariu ticluit de o persoana care-i uraste
Controversat inca de la aparitia sa in public, cuplul Crina Matei-Marius Mihalache nu scapa de gura lumii nici macar dupa jumatate de an de la divortul tambalagiului de sotia sa, Mirela. Crina si Marius s-au confruntat recent cu o situatie foarte delicata, care a dat nastere la discutii aprinse intre ei. In urma raspandirii in presa a zvonului potrivit caruia Marius s-ar fi intors la sotia sa, actrita s-a suparat foarte tare pe iubitul ei si i-a cerut socoteala. Momentele tensionate s-au consumat insa repede si indragostitii au ajuns la concluzia ca cineva si-a propus sa-i invrajbeasca. "Am fost foarte suparati, atunci, amandoi. Am avut cateva discutii serioase si ne-am lamurit insa ca totul este un scenariu pus la cale de o persoana direct interesata ca noi sa ne despartim. Marius a facut si el niste sapaturi si a aflat ca, intr-adevar, toate aceste zvonuri au fost raspandite de cineva din anturaj. Din fericire, noi ne-am lamurit suspiciunile si suntem in continuare impreuna", ne-a declarat Crina, care a refuzat sa comenteze ipoteza potrivit careia in spatele acestei diversiuni s-ar afla fosta sotie a lui Marius. Crina si Marius s-au afisat prima data impreuna vara trecuta, pe cand el era inca un barbat casatorit.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.