Avocatii cintaretei Britney Spears au cerut sefilor unui post de radio din Florida sa renunte la panourile care promoveaza o emisiune de dimineata si in care este utilizata imaginea fostului star pop cu capul ras.
Panourile utilizeaza trei imagini identice ale lui Spears, aparent aratindu-si coltii, linga logoul postului de radio WFLZ si imaginea gazdei emisiunii de dimineata Todd Schnitt. In reclama se mai pot citi textele "Terapie de soc" si "Constatabil". Un purtator de cuvint din partea companiei Clear Channel Communications, care detine postul WFLZ, a declarat ca a primit o scrisoare, datata 14 iunie, de la firma de avocati Lavely & Singer prin care se cere inlaturarea panourilor publicitare.

In aceeasi scrisoare se adauga ca imaginea lui Spears poate fi utilizata numai cu consimtamintul acesteia. Schnitt a indicat intr-un interviu ca Clear Channel a inlaturat deja panourile publicitare. "Acest lucru nu ma multumeste", a spus moderatorul de radio. Spears incearca sa revina pe scena muzicii pop, dupa o absenta de aproape doi ani, si se pare ca lucreaza la cel de-al cincilea album al sau. In ultimele luni ale anului trecut, cintareata a fost o prezenta constanta la petrecerile si in cluburile din Los Angeles si a fost surprinsa de mai multe ori de paparazzi in stare de ebrietate. In februarie, vedeta in virsta de 26 de ani s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare, dupa ce s-a ras pe cap sub obiectivele camerelor video ale paparazzilor, fapt care a stirnit intrebari in presa privind starea ei mentala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.