Dupa ce s-a despartit cu mare tam-tam de Dan Bordeianu, ingenua telenovelelor postului Acasa, Adela Popescu, si-a gasit un nou iubit.
Se pare ca noua cucerire va lucra in viitoarea telenovela a postului sus-amintit si seamana leit cu Dan Bordeianu. Il cheama Aly, este student la actorie si i-a facut o inedita declaratie de dragoste blondei. La un moment dat, cea care se considera actrita, a cedat la insistentele amorezului si a acceptat sa iasa la o cafea cu el. Se zvoneste prin PRO TV ca un nou cuplu s-a creat si e normal departamentul promovare sa foloseasca povestea lor de dragoste pentru a cistiga cit mai multi telespectatori. Recent, domnisoara Popescu declara ca nu se va mai indragosti niciodata, deoarece l-a iubit foarte tare pe Bordeianu. Dar se pare ca a fost doar un foc de paie, din moment ce a trecut rapid in bratele altuia. Ramine de vazut cit va dura noua idila.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.