Este stiut faptul ca fiecare cuplu-vedeta reprezinta un exemplu si un subiect de "barfa" pentru oamenii de rand. Revista "soc" a realizat in acest sens o analiza de comportament, pentru cateva dintre cuplurile in voga, in aceasta perioada.

Pepe si Oana

Una dintre manifestarile cele mai tangibile ale temperamentelor celor doi indragostiti este ceea ce putem numi "dispozitie". Se poate spune ca Oana si Pepe si-au regasit cheful de viata daruindu-si reciproc o dragoste lipsita de inhibitii si prejudecati, pentru a fi intotdeauna bine dispusi dincolo de criticile si invidia celor care nu au capacitatea de a fi ca si ei.

Ilie Nastase si Amalia Nastase

Nu este de mirare ca pentru o viata fericita este important ca Amalia sa aiba o stabilitate sociala buna. Viata lor de cuplu se bazeaza pe doua criterii pe care cei doi incearca sa le promoveze: pe de o parte o reciprocitate aparent reala si un respect mutual in ceea ce priveste grija fata de partener, iar pe de alta parte, o intimitate intemeiata pe schimburi gratifiante de sexualitate, discutii proiecte sau interese comune. Aceste doua conditii sunt indispensabile pentru ca cei doi sa fie mai fericiti decat ar fi fiecare partener luat in parte.

Bordeianu si Adela

Hai sa fim realisti - nu exista vreo relatie fara conflicte, in care unul dintre parteneri sa nu-i fi provocat celuilalt suferinte profunde din cand in cand. Este posibil ca cei doi sa fi aflat ca au fost alesi ca parteneri inainte de a intelege ce s-a intamplat. Luati de valul succesului atat de repede si prinsi in mrejele iubirii, captivati de entuziasmul si voiciunea primelor imbratisari, Adela si Bordeianu nu au avut timp sa se gandeasca daca vor cu adevarat relatia respectiva, deoarece compatibilitatea dintre un el, introvertit si o ea, extravertita este greu de realizat, astfel incat atunci cand au inceput sa-si puna intrebari despre viitorul lor, era prea tarziu fiind un cuplu cu predispozitii opuse.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.