Fetele de la Pussycat Dolls vin in Romania pentru un concert ce va deschide festivalul CokeLive, organizat de Events. Si alte nume celebre se vor afla la Bucuresti: The Prodigy, Incubus ori The Rasmus. Artistii staini au avut, ca de fiecare data, preferinte culinare pe care organizatorii sunt gata sa le indeplineasca.
Fetele de la Pussycat Dolls au cerut foarte multa mancare. Inainte de spectacol, in culise, ele vor sa le fie aduse platouri reci, care sa contina sunca, curcan prajit, ton, vita, branza si diverse topinguri, legume la tava, trei feluri de paine, mezeluri pentru sendvisuri, ketchup, mustar, maioneza, alune, chipsuri si covrigei, batoane energizante, iaurturi de fructe, Vitamina C, fulgi de ovaz si guma de mestecat.

Impresionanta e insa cantitatea de dulciuri ceruta de cele sase fete sexy, facandu-ne, pe buna dreptate, sa ne intrebam cum de se mentin slabe: unt de arahide si dulceata de capsune, zmeura sau grepfrut, turta dulce, ciocolata asortata si prajituri, ciocolata fara zahar, jeleuri, bomboane gumate. Dupa show, fetele au insistat ca meniurile sa fie diversificate, pentru ca una dintre ele este vegetariana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.