Musamalizare. Cristinei Sancraian, concurenta agresata, i-a fost inchisa gura cu premiul cel mare, 30.000?
In urma cu aproape doua saptamani, Cancan dezvaluia un incredibil scandal sexual petrecut in curtea turcilor de la Dogan. Aflati in Turcia, intr-o fosta baza militara la 100 km de Istanbul, pentru a filma emisiunea Comando Romania, Adina Halas si concurentii show-ului au trecut prin clipe de cosmar. Una dintre cele sase participante la concurs a fost agresata sexual de catre un tanar din echipa tehnica turca. Cancan a descoperit acum identitatea celei agresate si povestea traumatizantei intamplari.
Victima se numeste Cristina Sancraian (foto sus), are 33 de ani, locuieste in Ploiesti si este coregraf-dansator. Ea a fost selectata alaturi de alti 13 concurenti printr-o preselectie la care s-au prezentat mii de doritori. Dupa intocmirea echipei, cei 14 au plecat insotiti de o scenarista si doi baieti de la tehnic in Turcia, locul in care a fost filmat reality-show-ul. Cazarea s-a facut intr-un campus izolat. Intr-o noapte, peste ea a dat buzna un turc in varsta de 18 ani, care a incercat, conform surselor noastre, sa o violeze. Cristina si-a revenit din soc si a facut un scandal uluitor, trezind toata tabara.
Halas nu a semnat declaratia intocmita de politia turca
Prezentatoarea Comando Romania, Adina Halas, a fost atat de revoltata de incident, incat a luat-o la fuga prin padure incercand sa iasa din campus. Cel care a convins-o sa se calmeze a fost iubitul ei care a insotit-o in Turcia. In acel moment, romanii au facut front comun si si-au strans bagajele intentionand sa plece la prima ora, a doua zi. Intre timp, cineva a anuntat politia. Agentii veniti la fata locului au intocmit declaratii pe care Adina a refuzat sa le semneze din lipsa unui translator autorizat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.