Cantareata Nadine Coyle, din trupa Girls Aloud, a fost aleasa vedeta cu cele mai sexy picioare din lume, intr-un sondaj realizat printre cititorii tabloidului britanic 'The Sun', iar in clasament mai apar surorile Dannii si Kylie Minogue si veterana Tina Turner.
Nadine Coyle este urmata, in clasament, pe locul doi, de Beyonce, iar pe locul trei, de Britney Spears. Locurile patru si cinci revin surorilor Minogue: potrivit cititorilor 'The Sun', Dannii Minogue are picioare mai frumoase decat sora ei, si se claseaza pe pozitia a patra, in timp ce Kylie ocupa locul cinci. Cantareata britanica de culoare Jamelia ocupa pozitia a sasea, Cheryl Cole, colega cu Nadine in trupa Girls Aloud si sotia fotbalistului Ashley Cole, s-a clasat pe locul sapte, iar Gwen Stefani si Christina Aguilera s-au clasat pe locurile opt si noua. Topul celor zece vedete cu cele mai frumoase picioare din lume se incheie cu veterana Tina Turner, acum in varsta de 67 de ani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.