Au infierbantat mintile multor barbati cu fotografiile lor sexy din reviste. Dar in aceasta vara, pe plaja, oricine poate avea norocul sa le fie vecin de sezlong si sa le vada dezbracate, chiar in fata sa. Roxana Ionescu, Gina Pistol, Nicoleta Luciu sau Julia Chelaru promit sa-si etaleze cele mai minuscule si mai colorate costume de baie existente pe piata.

Ele au inceput deja cumparaturile prin magazine, fiind hotarate sa scoata din buzunar oricat, pentru a arata bine. Moda verii este slipul "semi".

Gina Pistol nu renunta la sutien

Pe Gina o vom vedea pe litoralul romanesc, la Mamaia. Costumele de baie sunt pregatite si nu va avea de gand sa renunte la nici o piesa vestimentara. "Am patru costume de baie de anul trecut, asa ca nu mai am de gand sa-mi iau altele. Toate sunt din doua piese si au culori foarte vesele: rosu, alb, bej si unul cu floricele. Nu port tanga si nici topless nu fac. De aceea imi aleg cu grija costumatia de plaja. Nu conteaza cat ma costa", a marturisit blonda. in ceea ceea ce priveste cremele de plaja, are o singura cerinta: sa nu-i pateze hainele. Pentru asta, se va indrepta catre o firma care comercializeaza produse de buna calitate. si pentru ca se respecta, Gina are de gand sa-si cumpere o geanta de plaja, cat mai fitoasa, pentru a-si pune in ea toate obiectele pe care le va folosi la plaja.

Roxana nu poarta slip sub 250 de lei

Roxana Ionescu (Mama Natura, pentru cei care inca nu o cunosc) isi cumpara cate 2-3 costume de baie in fiecare vara si nu se uita la bani. Conteaza doar calitatea minusculului material, sa stea fix pe corp si sa fie colorat. "imi plac costumele cu sutien gen triunghi si cu slip semi, adica intre tanga si normal. Apoi trebuie sa fie foarte colorate, cu flori sau dungi pe rosu, galben, verde... Cel mai ieftin pe care mi l-am cumparat a fost de 250 de lei, iar cel mai scump cred ca a ajuns la 200 de euro. Daca imi place, dau oricat pe el", marturiseste vedeta. in ceea ce priveste renuntarea la sutien, Roxana nu promite nimic. "Am facut topless in tara, dar in afara depinde de locatie si de... cat de tare arde soarele", adauga Roxana.

Nicoleta Luciu face topless in Croatia

Bruneta care a sucit mintile barbatilor prin aparitiile sale in Playboy poarta costume de baie foarte sexy si decoltate pentru a se bronza cat mai uniform.

Vedeta cu cei mai frumosi sani din Romania nu se fereste sa faca topless mai ales cand pleaca in vacanta impreuna cu iubitul ei, Zsolt Czergo.

Ei se afla chiar in aceste zile in Croatia impreuna cu sora Nicoletei, Iuliana, si iubitul acesteia, Razvan.

Julia, buget de 300 de lei pentru costum

Julia, solista trupei Essenza, prefera vacantele in strainatate, unde se poate bronza in voie departe de ochii indiscreti ai paparazzilor. Chiar in aceste zile, vedeta colinda magazinele din Bucuresti pentru a-si gasi un costum de baie sexy, din doua piese. "N-as purta niciodata un costum intreg. Prefer unul care sa-mi puna in valoare silueta" - ne-a marturisit Julia, care este dispusa sa scoata din buzunare 2-3 milioane de lei pentru noua sa costumatie de plaja.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.