Au bani, au faima, dar asta nu i-a facut fericiti. Au fost privati de cea mai mare bucurie, aceea de a avea propriii copii. Nu s-au lasat si pana la urma tot au devenit parinti. Au infiat ingerasi, de care s-au indragostit la prima vedere. Iar acum, micutii sunt "bucatele" din sufletul lor.

Ionel Ganea, fostul jucator al Rapidului, este un familist convins. Tatal a doi copii, Ganezul are o poveste interesanta, in ceea ce o priveste pe fetita sa, Ioana in varsta de 11 anisori. Fotbalistul, impreuna cu sotia sa Daniela si-au dorit foarte mult copii, insa, datorita unor probleme de sanatate nu au putut sa se bucure de nasterea acestuia.

"Am trecut prin momente foarte grele, fiindca nu reuseam sa avem o astfel de bucurie. Am incercat pe la toti medicii de profil, din tara si din strainatate, dar fara vreun rezultat. Cred ca am cheltuit peste 100.000 de euro pe tratamente, dar nu te poti pune cu voia Domnului. Astfel, am decis sa infiem un copil. Am depus documentatia necesara la mai multe orfelinate, iar intr-un final a venit si clipa cand am fost anuntati ca e o fetita pe care o putem infia. A fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. De atunci au trecut 11 ani, iar bunul Dumnezeu ne-a mai facut o mare bucurie, fiindca sotia mea a ramas si insarcinata, si a adus pe lume un baietel. Ioana e copilul nostru, il iubim si ne mandrim ca avem asa fetita", a spus Ganea.

A devenit mamica adoptiva, in urma cu noua ani

Elena Carstea a fost printre primele vedete din Romania care a decis sa adopte. si nu un singur copil, ci doi. in anul 1998, a infiat-o pe Sanda, iar un an mai tarziu pe Adriana. Pe amandoua le-a crescut inca de cand aveau doar cateva luni.

Acum, fetitele Elenei sunt aproape domnisoare. Sanda are noua ani, iar Adriana opt. "Unora li se pare inspaimantator sa infieze un copil. Cred ca totul tine de cata dragoste poti sa oferi celui de langa tine. Faptul ca nu le-am facut eu nu ma deranjeaza. Sunt copiii
mei", a spus cantareata.

Alexandra, cea mai importanta pentru Lacatus

In aceeasi situatie mai sunt si alti fotbalisti. Marius Lacatus, antrenorul lui UTA impreuna cu sotia sa Mariana au infiat si ei o fetita, la fel ca si Florin Prunea.

M-am indragostit de David la prima vedere

O alta vedeta care si-a dorit din tot sufletul sa infieze un copil e Luminita Anghel. Cantareata a decis sa-l adopte pe David pe vremea cand era casatorita cu Marcel Puscas. Aceasta l-a cunoscut pe micut la o emisiune difuzata in direct.

"M-am indragostit de el la prima vedere. Nu am asteptat prea mult sa pun in aplicare decizia pe care o luasem. Asa ca David a devenit baiatul meu", a declarat Luminita. Vedeta ne-a spus ca nu mai doreste sa discute pe marginea acestui subiect, intrucat colegii de scoala al micutului sunt rautaciosi. El este acum in clasa a-IV-a.

«Maia este fetita mea»

Teo Trandafir a devenit mamica in urma cu trei ani. Cunoscuta realizatoare de emisiuni de divertisment a adoptat, in 2004, o fetita de numai trei luni, pe nume Maia. Micuta a devenit centrul preocuparilor indragitei vedete TV. Chiar si la serviciu Teo este nedespartita de copila. Pe cand avea emisiune la PRO TV, aceasta nu s-a sfiit sa o prezinte pe Maia lumii intregi. "Este fetita mea", a spus Teo, marturisind, totodata, ca acest copil a fost cea mai mare dorinta a vietii ei.

Fiul seamana leit cu mama adoptiva

Deputata PD Anca Boagiu are si ea un fiu cu care se mandreste si pe care l-a intalnit intr-o casa de copii orfani. A fost dragoste la prima vedere, iar acum Daniel are 15 ani si se pregateste de examene. Cei doi se joaca impreuna, se consulta in aproape orice problema, iar Daniel este cel mai sever critic vestimentar al demnitarului. La randul ei, Anca Boagiu este mandra de fiul sau, care o depaseste acum in inaltime si care a inceput sa-i semene, fizic si comportamental.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.