Catalin Botezatu a participat recent la Saptamana Modei din Jamaica, "Caribbean Fashion Week", unde a prezentat o colectie haute-couture. El a avut parte si de experiente fierbinti.
Pentru ca nu a mai vizitat niciodata aceste tinuturi exotice, Bote a profitat din plin de zilele petrecute in Jamaica, traind adevarate aventuri. Cel mai mult l-a incantat vanatoarea de crocodili de pe Black River, unde a coborat pe cablu de la 400 m altitudine, in mijlocul padurilor de mangrove. "in afara de mangrove, am vazut cele mai mari plantatii de cafea si de marijuana din lume. Abia astept sa ma reintorc", ne-a declarat Catalin. Nu in ultimul rand, Bote a profitat de aceasta vacanta si pentru a trai o aventura amoroasa cu un model exotic din Jamaica. "Adrienne mi-a cazut cu tronc din prima clipa. Ne-am placut reciproc, dar, din cauza ca ea era extrem de ocupata, nu ne-am intalnit decat de doua ori, in camera de hotel", a spus Bote.

Desi este extrem de riscant, creatorul a "escaladat" faimoasa cascada Dunn’s River Falls, ce are o inaltime de 800 de metri. Catalin a trait o spaima ingrozitoare atunci cand un val l-a lovit si a simtit ca, pur si simplu, nu mai poate respira.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.