Femeile se indragostesc de barbati care seamana fizic cu tatii lor, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii englezi.

Vedetele autohtone cu experienta de viata spun insa ca nu este vorba de asemanare fizica, ci de caractere asemanatoare. Adriana Bahmuteanu si Oana Zavoranu sunt convinse ca intr-o anumita masura cercetatorii au dreptate: Silviu Prigoana si Pepe sunt bucatele rupte din parintii lor.

Un sondaj realizat printre vipurile feminine autohtone demonstreaza insa ca experienta lor de viata a dat rezultate mult mai aprofundate decat recentele cercetari ale psihologilor englezi.

ZICI CA SUNT FRATI

In calitate de fosta si actuala sotie a milionarului Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu ne-a declarat ca barbatul de care a divortat de cinci ori seamana leit cu tatal ei. "Prigoana seamana foarte bine cu taica-miu. Se zice ca fetele isi cauta barbati dupa modelul parental, iar ei doi zici ca sunt frati. Seamana si fizic si la caracter. Am realizat pe parcurs ca sunt asemanari izbitoare intre ei. Amandoi sunt tipicari, felul in care se misca, se imbraca. Uneori se aseamana inclusiv in comportamentul tatalui meu cu mama, numai ca ei nu au divortat", spune Adriana.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.