Fiul omului de afaceri Mihai Erbasu, gasit mort in piscina casei sale acum cativa ani, Alexandru Erbasu, pare sa fie mai degraba un crai monden decat un tanar businessman.
Cel putin in ultima vreme, au aparut in presa articole care il cuplau pe Alex cu diverse femei celebre, cu precadere din sfera politica. Printre acestea, s-au numarat fata cea mica a presedintelui, Elena Basescu, fostul consilier prezidential Elena Udrea si prefectul capitalei, Mioara Mantale. Aceasta din urma pare sa fi fost motivul despartirii dintre Monica Stan, prezentatoarea emisiunii "High Life" de la B1 TV si sotul sau, juristul Silviu Vaduva. Dupa o relatie de un an, Mioara Mantale a renuntat insa la ex-sotul moderatoarei de la B1 TV, iar acum se iubeste cu actorul Adrian Paduraru. Cu toate astea, inainte ca relatia ei cu actorul sa devina publica, presa a speculat o aventura dintre prefectul Bucurestiului si cuceritorul Alex Erbasu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.