Dupa o vacanta in America, impreuna cu Victor Slav, Anda Adam se pregateste pentru lansarea in Europa. Printre altele, artista ne-a marturisit ca obisnuieste sa spuna cate o minciuna in fiecare zi si crede ca toti oamenii fac asta.
Intoarsa recent dintr-o vacanta petrecuta alaturi de iubitul sau, Victor Slav, in America, Anda Adam are bateriile incarcate la maxim si lucreaza de zor la noul sau album, ce urmeaza sa fie scos pe piata in aceasta iarna. In paralel, spera sa-si duca la implinire si visul de a se lansa international. Va incepe cu Franta, unde a semnat un contract cu o casa de discuri. Artista ne-a spus ca nu e pregatita sa faca un copil si recunoaste ca spune cate o minciuna in fiecare zi.

Cunoscuta, multa vreme, mai degraba pentru pictorialele sale in reviste sexy, Anda Adam se ambitioneaza sa ne arate ca poate fi o cantareata apreciata nu doar in Romania, ci si peste hotare. Cu cateva luni in urma, prin intermediul casei Roton, artista a semnat un contract cu o mare casa de discuri din Franta si este din ce in ce mai aproape de o lansare muzicala in tara lui Moliere: "Contractul este deja semnat si asteptam un text pentru piesa «Selecta», care speram sa fie finalizat in cel mai scurt timp". Anda va avea o varianta engleza si una franceza pentru piesa care a facut valuri in vara anului trecut. Desi in planul afacerilor, lucrurile nu-i merg chiar pe roze, ea renuntand la ambele saloane de infrumusetare pe care le detinea, la capitolul dragoste sta foarte bine: "Sunt foarte fericita alaturi de Victor, este un om bun si sincer, iar cel mai frumos cadou pe care-l pot primi este prezenta lui zilnica in viata mea si sper ca sentimentul este reciproc".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.